Jump to content

Új audio termékekkel készül a LAMAX a karácsonyra

2021. 12. 01. 09:59

Több új modelljét is a napokban vezette be a magyar piacra a LAMAX. Vezeték nélküli fülhallgatói között már megtalálható a Dots2 Touch és a Trims1 is; Bluetooth hangszóróinak kínálatát pedig a Sounder2 Minivel és a Sounder2 Max-szal bővítette. (X)

A kiváló ár-érték arányú termékeiről ismert LAMAX több új audio eszközét is bevezette a magyar piacra az elmúlt napokban. A cseh gyártó ezúttal is szem előtt tartotta, hogy megbízható és hosszú élettartamú modelljeit megfizethető áron tegye elérhetővé a vásárlók számára.

A LAMAX legnépszerűbb vezeték nélküli fülhallgatója, a Dots2 az eredeti fekete mellett már sokak örömére fehér színben is kapható. A Dots2 egy feltöltéssel akár 6 órányi lejátszást biztosít, ami kétszer több, mint a Dots1 esetében. További fejlesztés elődjéhez képest, hogy a dokkoló vezeték nélkül is tölthető, illetve hogy a méretét 30%-kal csökkentették, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fülbe. Bolti ára jelenleg 15 000 ft.

 

A Dots2 most megjelent új változata, a Dots2 Touch legjelentősebb újítása, hogy a nyomógombos vezérlést - a vásárlók visszajelzését figyelembe véve - érintésvezérlés váltotta fel. A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően ez a modell is akár 10 méteres hatótávolságú, megszakítás nélküli zenelejátszásra alkalmas, az AAC és SBC kodekek pedig a legmagasabb minőségű hangzást teszik lehetővé. A Dots2 Touch fekete és fehér színben is megvásárolható, 20 000 ft körüli áron.

Szintén mindkét színben elérhető a LAMAX másik új TWS fülhallgatója, a Trims1. Ez a modell dizájn tekintetében tér el társaitól: a füldugó fülből kilógó szárban végződik, amelyben egy beépített mikrofon kapott helyet. A Trims1 ennek köszönhetően nem csak zenehallgatásra, de telefonálásra is kiválóan alkalmas. Bolti ára: 15 000 ft.

 

A LAMAX másik népszerű termékkategóriáját, a Bluetooth hangszórók kínálatát is tovább bővítte. A 20-25 ezer ft-ért kapható Sounder2 számos olyan közkedvelt terméktulajdonsággal rendelkezik, amelyek indokolttá tették egy kisebb és nagyobb teljesítményű változat, vagyis a Sounder2 Mini és a Sounder2 Max megjelenését. Mindhárom típusra jellemző a Bluetooth 5.0; a 360 fokos, egyenletes térhatás; a gazdag és kiegyensúlyozott Beatbass hangzás; illetve a Beatshare technológia, amelynek köszönhetően egy további vezeték nélküli hangszórót csatlakoztathatunk, hogy megduplázzuk a zenei élményt.

 

A Sounder2 Max 50 Wattos teljesítményre és akár 20 órás lejátszási időre képes, IP67 tanúsításával pedig könnyen ellenáll a fröccsenő víznek, pornak vagy hónak. A 15 Wattos Sounder2 Mini a közel 30 órás üzemidejével kompenzálja a szerényebb teljesítményt, védettségét pedig IP66 tanúsítvány igazolja. A Sounder2 Max 30 000 ft-ért, a Sounder2 Mini pedig 12-13 ezer ft-ért vásárolható meg a boltokban.

(Forrás: Szerkesztőség)