Jump to content

Szállj velünk a Budaörsi Airshown augusztus 21-én! (X)

2022. 08. 16. 17:10

Idén is különleges programmal várja a repülés szerelmeseit a negyedik Budaörsi Airshow augusztus 21-én. Régi és új repülőgépek, légi- és földi bemutatók, kiállítások és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket a Budaörsi Repülőtéren.

Izgalmas légibemutatókkal, földi látványosságokkal és gyermekprogramokkal várja az egész családot az immár negyedik alkalommal megrendezett Budaörsi Airshow.

Augusztus 21-én vasárnap 9:00-19:00 között a Budaörsi Repülőtér ad otthont az egész napos, ingyenes családi rendezvénynek. A légibemutatók, különleges, régi és új, civil és harci légijárművek bemutatója mellett a szülőket és a legkisebbeket családi és gyermekprogramok is várják majd.

A rendhagyó produkciók szerelmesei megtekinthetik a cseh Flying Bulls Aerobatics Team lenyűgöző bemutatóját, a szlovákiai Retro Sky Team műsorában pedig második világháborús repülőgépek jelennek meg, számtalan show elemet felvonultatva.

Emellett folyamatosan zajlanak a helikopteres, műrepülő- és ejtőernyős bemutatók, illetve oldtimer és harci repülők kiállítására is sor kerül. Különlegességként idén a Beech Expeditor is felbukkan Budaörs egén, az utasszállítók rajongóit pedig ismét elvarázsolja majd a repülőtér felett alacsonyan áthúzó Boeing 737-800 lenyűgöző látványa.

A kicsiket gyermeksziget várja, valamint értékes nyereményekért versenghetnek a gyerekkvíz során. A –  remélhetőleg – felhőtlen szórakozás jegyében lehetőség lesz helikopteres sétarepülésre, valamint haditechnikai kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők. A földi járművek szerelmeseit katonai gépjárművek, off-road terepjárók, veterán autók várják az eseményen. A felhők között megéhezők „újratöltéséért” a gasztroudvar felel majd, míg a különleges nap örök emlékét repülős ajándéktárgyak formájában akár haza is vihetik a látogatók.

Az eseményre a belépés ingyenes, az Etele térről pedig különjárat indul, mely díjmentesen szállítja a résztvevőket!

További részletek, és különjárat buszmenetrend: http://www.budaorsirepuloter.hu/airshow/

A rendezvény aranyfokozatú támogatója a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Szerencsejáték Zrt., a HungaroControl Zrt., az MVM Zrt. és az MVM Next Zrt. További támogatók: Goldtimer Alapítvány és a Fly-Coop Kft.

(Forrás: Szerkesztőség)