Jump to content

Maxold ki a bulikat - Mini megoldás a Panasonictól

2020. 10. 30. 17:12

TMAX5, nem mond semmit? Ideje megismerned és egy új szintre emelned az otthoni szórakozást, zenehallgatást. (X)

Mitől olyan nagy durranás?

A Panasonic SC-TMAX5 új hangszórója első ránézésre nem különösebb, mint bármelyik másik hangszóró. A kicsi a bors, de erős mondás a TMAX5-re teljesen igaz, hiszen mérete ellenére egy parti hangulatát nagyban befolyásolhatja. Sőt egy az egyben levezényelheti! A Qi vezeték nélküli telefontöltőjének köszönhetően pedig még akkor is mozgásban tartja a bulit, amikor a mobilod már kezdene lemerülni.

Mit tud a színes, hangos apróság?

Erős, 150 W teljesítményével ezt igazolni tudja, amelyet beépített digitális erősítőjének köszönhetünk. A jó hangzáshoz hozzájárul a Bass Reflex nyílás, amely segíti a még erőteljesebb hangzást. Az 5 cm-es iker magassugárzók részletgazdaggá teszik a kiadott hangokat, a D.Bass technológia megdübögteti a basszust és a Local Preset Equaliser a stílusnak megfelelő hangoláshoz járul hozzá.

Fogantyújának köszönhetően könnyen hordozható, amely csak növeli értékét, így bárhol legyen parti, a bulihangulat roppant könnyen beindítható. Azt hiszed, hogy ennél többet már nem tehetünk hozzá? De bizony! Ugyanis kültéren ugyanúgy használható, mint bent.

Okos, mert okostelefonnal összekapcsolható bluetooth segítségével. Sőt egyszerre akár hárommal is. És ha merül az akksi? Az sem gond, Qi gyorstöltéssel elegendő a telefonhoz csatlakoztatni és máris újra feléledhet a TMAX5.

Azt hiszed már minden tudsz? A színekkel mi lesz? A bulihangulatot a társaság és a zene határozza meg, de a színek is felelősek lehetnek azért. A Panasonic TMAX5 színváltó élvilágítása további szintet ugrik a szórakoztatásban.

Na hagyd, hogy az áramforrás határozza meg a bulid helyszínét. Érezd a ritmust bárhol, bármikor. Egy ajándékötlet kipipálva.

(Forrás: Szerkesztőség)