Jump to content

Megérkeztek az első Apple Watch oktató videók

2015. 04. 04. 10:00

Az Apple máris megtartotta az első mini Apple Watch party-t a mai napon, rögtön azt követően, hogy elkezdődött az óra előrendelése és kiadták az óra biztosításának részleteit az AppleCare+ keretein belül. A cég ennek örömére elkezdte feltölteni a Watch lehetőségei közt eligazító oktató videókat.

Jelenleg négy videó tanítgatja a leendő Apple Watch tulajdonosokat az óra használatára. Az első egy általános alapozó, a többi háromban az üzenetküldést, az órafelületeket és az Apple’s ‘Digital Touch’ vázoló funkcióját ismertetik.

Az oldalon néhány videó még szürkével szerepel, melyek később a telefonhívások, a Siri, a térképek, a zene, az Apple Pay, a tevékenységek és az edzések opcióit fedik majd le. Ezeket egyelőre ‘Coming Soon’ (hamarosan érkezik) felirattal jegyzik, ám feltételezzük, hogy mire a készüléket kiadják, ezek is megérkeznek.

Az Apple máris nagy erőkkel foglalkozik az előrendelés első hullámával és nem sokára elindulnak a boltok demo műsorai is. A videók célja egyelőre főleg az lehet, hogy a még bizonytalankodó vásárlók aggodalomait eloszlassák azzal kapcsolatban, hogy valóban megbirkóznának-e az Apple Watch használatával illetve mennyire képviselnek számukra értéket annak funkciói, később pedig az újdonsült óratulajdonosok számára biztosítanak majd könnyebb kezdést.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: macrumors.com

Írta: Ambróz Nóra