Jump to content

AppleCare+ biztosítás az Apple Watch modelljeihez

2015. 04. 04. 12:00

Ha csak amiatt nem vagy biztos benne, hogy szeretnél-e Apple Watch-ot, mert hajlamos vagy ripityára törni legújabb eszközeidet, akkor van egy jó hírünk. Az AppleCare+ Protection Plan kereteiben a cég hajlandó biztosítani az órádat.

A 9to5Mac híradása szerint a biztosítási csomagok $59, $79 és $999 dolláros áron lesznek elérhetőek aszerint, hogy az alumínium, acél vagy színarany kiadást vásároltad-e. Ezen az áron két év technikai támogatást (support) vásárolhatsz és kétszeri ingyenes cserét vagy szervízt szolgáltatnak balesetek esetén. Az Edition modellek ezerdolláros biztosítása ugyanezt tartalmazza, ám három évre szól és egy éjjel-nappal elérhető telefonossegélyszolgálatot és egy beállítási forróvonalat is magában foglal.

A készülékeket nem a boltokban javítják induláskor, mint más Apple eszközök esetében megszokott, hanem visszaküldik megfelelő műhelyekbe. Az AppleCare+ keretein belül a cég azonnal ad egy cseredarabot, amint beviszed saját törött példányodat.

Az 1000 dolláros biztosítás nem kevés pénz, ám mindössze tizede a legolcsóbb Edition modell árának, így könnyen sokkal jobban járhatnak a drága készülék tulajdonosai ezzel, mint egy törött darabbal.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: macrumors.com és techcrunch.com

Írta: Ambróz Nóra