Jump to content

Jambanz, Bluetooth hangszóró a 90-es évekből

2014. 12. 12. 20:00

Hol volt a Jambanz, amikor még a 90-es évek derekán az efféle csacska holmik olyan rettenetesen menőnek számítottak? A szilikonból készül szalag, melyre egy Bluetooth hangszóró van erősítve(!) éppen úgy néz ki, mint egy olyan eszköz, mely ifjúságunk büszkesége lett volna.

A Jambanz pont olyan, mintha a 90-es évekből tévedt volna, leszámítva, hogy a zenét iPhone-ról, iPadről, vagy iPodról esetleg Android készülékekről streameli Bluetooth-on keresztül. Akkoriban ez még leginkább úgy nézett volna ki, hogy egy 3.5 mm jack vezet el a walkman-ünkhöz, de ezt leszámítva nem sok különbség van.

Erre rátesz egy lapáttal a színválaszték. Akad ugyan konszolidált, ám még mindig komolyanvehetetlen szürke és zöld valamint narancssárga a kínálatban. Ha ez nem lenne elég, hogy 2014 helyett 1994-feelinged legyen, akkor eláruljuk, hogy a színeket akár mixelheted is, azaz választhatsz eltérő színű hangszórót a karpánt mellé.

A Jambanz beszerezhető az Amazon oldalára 30 dollárért. Még mielőtt azonban rendelnél egyet a család valamelyik gyerkőcének, ne feledd el megnézni az erősen Nickelodeon-ihletésú promo videót alább.

http://vimeo.com/97238230

Forrás: engadget.com

Fotó: jambanz.com

Írta: Ambróz Nóra