Jump to content

A Bose termékei visszatérnek az Apple boltjaiba

2014. 12. 12. 16:00

Valószínűleg nem túl sokan ejtettek könnyet amiatt, hogy korábban az Apple boltok polcairól lekerültek a Bose termékei, ám összességében nem volt túl jó dolog az audió eszközök kisebb választéka. Felröppentek azonban a pletykák arról, hogy az Apple és a Bose végre elássák a csatabárdot.

Úgy látszik, hogy a két óriásvállalatnak nem sikerült tartósan haragban maradni egymással. A 9to5Mac forrásai szerint ugyanis kiszivárgott a hír, hogy a közeli jövőben a Bose termékei mégiscsak visszakerülnének az Apple boltjainak polcára. Az Apple egyelőre sem nem erősítette meg, sem nem cáfolta a hírt.

Ennek ellenére elég valószínűnek látszik a dolog, hiszen az effajta békekötésnek nagyon is van értelme üzleti szempontból. Noha az Apple Beats névre hallgató márkája és a Bose kőkemény riválisai egymásnak, mégis a Bose neve az, ami nagy vonzerőt jelentett sokszor a boltok vásárlói számára. Az Apple ezekszerint talán nem szeretne lemondani az ezzel járó profitról, még akkor sem, ha ezzel közvetetten ősellensége is jól jár.

Forrás: engadget.com

Fotó: pcmag.com és mashable.com

Írta: Ambróz Nóra