Jump to content

World of Warcraft: Battle for Azeroth – 3,4 millió eladott példány az első napon

2018. 08. 24. 18:12

Vélhetően senki se aggódott azon, hogy vajon jövedelmező lesz-e a Blizzard számára a legújabb World of Warcraft kiegészítő, a Battle for Azeroth, mindenesetre örömmel nyugtázhatjuk, hogy fogyott belőle rendesen.

Az Activision-Blizzard mérsékelt lelkesedéssel jelenti, hogy megjelenésének első 24 órájában, mintegy 3,4 millió darabot sikerült eladni a World of Warcraft Battle for Azeroth című kiegészítőjéből. A legújabb expanzió augusztus 14-én jelent meg, s egy nap alatt sikerült franchise rekordot állítania az eladásokat illetően.

A World of Warcraft játékosai rengeteg tennivalót kaptak az új kiegészítővel. A Legion-hoz hasonlatosan most is lehet majd a végtelenbe és tovább farmolni a kiegészítő legendás tárgyához szükséges AP-t. A szóban forgó tárgy ezúttal nem egy fegyver, hanem egy nyaklánc lesz, amit magasabb szintre húzva nem csak a tárgy ilvl-je, erősödik majd, de az úgynevezett azerith páncélokon is új, a nyaklánc szintjéhez kötött képességeket oldhatnak fel a játékosok.

A kiegészítő első pár hete repuzással és AP farmmal, valamint az új területek felderítésével telik majd, miközben a guildek készülődhetnek a szeptember 4-én nyíló Uldir Raid-re, Mythic+ dungeon farmra, illetve az új PVP szezonra. Mindezeken felül ugyancsak szeptember 4-el válik elérhetővé a kiegészítő egyik legizgalmasabb újdonsága: a Warfornts.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)