Jump to content

Sokat kell még várni az Ubisoft féle Avatar játékra

2018. 05. 29. 19:24

A jó hír, hogy már biztosan készül játék a James Cameron féle Avatar című filmből, azonban van rossz hír is mellé. A játékot az Ubisoftnál a The Division stúdiója készíti majd,  de nem is ez a gond, hanem hogy csak valamikor nagyon sokára.

Már tavaly április óta tudjuk, hogy még legalább 4 Avatar fimmel számolhatunk, ami több mint szuper, de menjünk csak szépen sorjában. A következő az Avatar 2 lesz, ami 2020 decemberében ott folytatja majd a mozikban, ahol az első film abbahagyta. Ez az Ubisoft részéről azért fontos, mert ennél hamarabb biztos nem dobják piacra a saját Avatar játékuk.

A játékról nem sokat tudni, csak azt, hogy PC-re, PS4-re és XO-ra is megjelenik majd, valamint, hogy a története helyszínéül az első filmből ismerős Pandora szolgál majd. A játékot elvileg az Ubisoft Massive és az Ubisoft Stockholm készíti, azaz ugyanazok a stúdiók, akiknek a The Division-t is köszönhetjük. Hogy ez mennyire jó dolog, azt mindenkinek a saját belátásra bízzuk, de mi nagyon reménykedünk benne, hogy végül jól sül majd el a játék.

Sajnos arra, hogy ez kiderüljön még éveket kell várni. A fentiek tükrében az Ubisoft leszögezte, hogy a 2021-es pénzügyi év kezdete előtt senki se számítson a játék megjelenésére.

(Forrás: theverge.com Kép forrása: theverge.com)