Jump to content

Új AAA cím fejlesztésébe vágtak a Mafia 3 fejlesztői

2018. 05. 17. 20:44

A Hangar 13 csapata, a stúdió amely a Mafia 3 mögött állt, egy új irodát nyitott Angliában, ahol egy új és óriási projekten fognak munkálkodni.

A Hangar 13 még anno 2014-ben állt össze, mint a 2K Games egyik stúdiója, azóta azonban sok idő eltelt és most készek továbblépni, fejlődni, terjeszkedni a végtelenbe és tovább. A terjeszkedés részeként bekebelezték a Nick Baynes féle brigthoni indie stúdiót. Nick Baynes még anno a Black Rock stúdiónál dolgozott együtt a Hangar 13 fejlesztési alelnökével, Andy Wilsonnal, még az be nem zárt 2011-ben. Wilson a GamesIndustry.biz számára adott interjújában ki is tért rá, hogy pontosan ez a közös múlt az, aminek köszönhetően ez a döntés megszülethetett. Ezek után csak várni kellett, hogy mikor rukkolnak elő a fiúk a következő nagy játékuknak a hírével, ami most meg is történt.

A stúdió által szerzett új iroda az AAA konzoljátékokra fog összpontosítani, ami az első ilyen nagy volumenű projekt lesz a brightoni iroda történetében. Andy azt is elmondta, hogy mind ő, mind a brightoni csapat nagyon izgatott az új projekt miatt, ahogy a kiadó is 100%-ban mögöttük áll és támogatja őket. Ámen. Mi pedig várjuk, hogy mikor és milyen játék lesz ebből.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)