Jump to content

Új Doom filmen dolgozik az Universal Studios

2018. 04. 23. 08:52

Emlékszünk még azokra a finoman szólva előrelátó jóslatokra 2011-ből, amik egy újabb Doom film kapcsán terjedtek az interneten? Nos, ami késik, az ügyebár nem feltétlen múlik.

Az Universal Studios nagy munkában van, ugyanis éppen egy új Doom filmet készítenek, méghozzá a videojáték franchisere alapozva.

Az új Doom film érkezését Nina Bergman színésznő tweetje és szavai erősítették meg, amiket a Screenrant fedezett fel elsőként. Ő egyben a film puszta készítésének tényén túl azt is megjegyezte, hogy az új Doom film scriptje sokkal jobb lesz, mint a 2005-ös változaté, amit Dwanye Johnson és a mindig bámulatos Karl Urban szereplésével készítettek.

Egy új Doom filmről először még 2011-ben kezdtek el pletykálni, miszerint az Universal script írókat keresett a komplett franchise újjáélesztéséhez. Ekkortájt még úgy nézett ki, hogy a 3D is az asztalon van, de ez mostani szemmel nézve már igencsak kétségesnek tűnik, habár ki tudja?  Igazából, még senki. További információk még váratnak magukra a projekt kapcsán.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)