Jump to content

Mark Hamill játszaná a Witcher sorozatban Vesemirt

2018. 03. 07. 14:25

Mark Hamill leginkább a Luke Skywalkeres alakításáról, no meg Joker szinkronhangjaként nyújtott játékáról híres, de könnyen lehet, hogy hamarosan újabb érdekes karaktert csaphat hozzá a repertoárjához.

Előző héten a The Witcher Netflix sorozatát író és rendező Lauren S. Hissrich megosztott néhány korai infót a produktum karaktereiről, de a Geralt mentorát és társát alakító Vesemir észrevehetően kimaradt, egészen mostanáig.

Hissrich Twitteren körvonalazta, hogy milyen is lesz a sorozatban szereplő Vesemir karaktere, amire valaki mókásan megjegyezte, hogy hasonlóság áll fenn Vesemir és az idős Jedi Luke Skywalker karaktere között, hovatovább azt javasolva, hogy Mark Hamillnek kéne eljátszani ezt a szerepet is.

Hamill híres arról, hogy lecsap az ilyen kihívásokra, s annak ellenére, hogy fogalma sincs arról, hogy mi is lenne az a Witcher sorozat, azt mondta, hogy egyetért azzal, hogy el tudná játszani/neki kéne eljátszani Vesemir szerepét.

Nyílván Hamill vélhetően csak viccesre próbálta venni a figurát, ahogy azt mindig szokta Twitteren, de a dolog nem állt meg itt. A hivatalos Witcher fiók odáig ment, hogy ráfotóboltolták Hamill fejét Vesemir testére, ami egyébként nem is lett rossz.

A Netflix Witcher sorozata még mindig nagyon kezdeti fázisban van, így minden esély meg van rá, hogytényleg Hamill játszhassa el Vesemirt, habár igen furcsa lenne.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)