Jump to content

A PSN nevek megváltoztathatóságán morfondírozik a Sony

2018. 02. 13. 17:31

A Sony nemrég egy felmérés keretében vizsgálta, hogy hogyan állnának hozzá a PlayStation Network felhasználók egy lehetséges névváltoztatás funkcióhoz.

Évek óta a felhasználók által egyik legjobban vágyott funkció, hogy a Sony lehetővé tegye a PSN becenevek megváltoztatását, szóval hármat találhatunk, hogy örülnének-e neki a játékosok, ha végre lehetőségük lenne ilyesmire.

Szerencsére úgy álla a dolog, hogy a Sony is hajlik a megvalósítására, de legalábbis már morfondíroznak rajta. Egy a PushSquare-hez irányított levél szerint a Sony jelenleg is vizsgálja annak a lehetőségét, hogy a PSN felhasználóknak engedélyezze az ID-jük változtatását. Hogy felmérjék az ezzel kapcsolatos visszajelzéseket, még egy kérdőíves felmérést is végeztek, amelyben egy ilyen funkció hipotetikus implementációját részletezték. Az ebben megfogalmazottak szerint a PSN felhasználók hat havonta egyszer változtathatnának az ID-jükön.

A Sony már elvileg évek óta vizsgálja az ID változtatás lehetőségét, de nem szeretnék, ha teljesen amorffá válna a felhasználók azonosítása. A fentebb vázolt rendszer megadná a változtatás szabadságát, de mégis korlátok között, így mondhatni megfelel minden kritériumnak. Talán már nincs messze az a nap, amikor a már 30-as éveiket koptató PSN felhasználók végre megszabadulhatnak a tinédzserként kiválasztott PSN nevüktől és lecserélhetik valami újra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)