Jump to content

12 napos Tidal trial érkezik, minden nap új tartalommal

2017. 12. 26. 20:08

Ha már régebb óta toljuk a Codename csapatának Idle Champions of the Forgotten Realms nevezetű kattintgató sörületét, akkor előbb vagy utóbb fel fog merülni bennünk, hogy érdemes-e egyáltalán a nehezen megszerzett ékkőeinket azokra a drága aranyládákra pazarolni? Nos, a válasz többé már nem titok.

Karácsonnyal veszi kezdetét a Tidal 12 napos ingyenes próba periódusa, amely nemiképp eltér a szokásos trial kampányoktól. Még bankkártyára se lesz szükségünk, hogy kipróbáljuk.

A Tidal zenei streaming-szolgáltatónak már eddig is akadt egy 30 napos ingyenes trila programja a meg egy szokásos HiFi csomagja, de az eddigiekkel ellentétben a mostani 12 napos akciónál nincs szükség a bankkártyaszámunk megadására, így az sem jelent plusz feladatot, hogy figyeljünk a leállítására, amennyiben nem szeretnénk igénybe venni a fizetős szolgáltatást. További plusz a karácsonyi akciónál, hogy a Tidal minden nap új, exkluzív tartalommal lepi meg a felhasználóit.

A Tidal szolgáltatása egyébként is több ponton fejlődött az elmúlt hetekben. A szolgáltatás már kompatibilis az Apple és Android TV-kkel, valamint a CarPlay alkalmazással. Ezen felül a Tidal nem rég mutatta be a direkt integrációját a Sonos hangszórókkal.

A Tidal trial ugyan rövidebb, mint mondjuk az Apple Music (három hónap) vagy a Spotify (momentán szintén 3 hónap 99 centért) trial programja, de megvannak cserébe a maga extrái, nem igényel kártyaszámot és még a reklámoktól is megszabadít minket. Az akció karácsony első napjától január 5-ig tart.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: pixabay.com)