Jump to content

Tarantino egy új Star Trek filmen dolgozik

2017. 12. 05. 07:56

Quentin Tarantino lehet a koponya a következő Star Trek film mögött, állítja a Deadline forrása, míg a Hollywood Reporter riportja szerint J.J. Abrams produceri munkájára is számíthatunk.

Quentin Tarantino és J.J. Abrams együtt dolgozna a következő Star Trek filmen? Semmi se lehetetlen, ráadásul ha ez igaz, akkor a régóta futó sci-fi franchise egy igazán fergeteges folytatásnak néz elébe. Ha hihetünk a forrásoknak, akkor a Paramount készítené a filmet Tarantinoval a rendezői székben, míg J.J. Abrams vinné a produceri teendőket.

Hogy e két híreség filmje milyen irányba vinné tovább Justin Lin Star Trek Beyond című 2016-os filmje után a Star Trek Univerzumot, az természetesen még teljesen totálisan titok, ami viszont nem titok, hogy Tarantino oda van a Star Trek világáért, így biztos jó kezekbe kerülne a film. Ugyanakkor Tarantino azt nyilatkozta korábban a TMZ-nek, hogy ha a stúdió akarja őt az enterprise fedélzetére, akkor jobb ha elkezdik szervezni a meetingeket (utalva ezzel arra, hogy további két film után visszavonulni szándékozik).

Addig is még kiderül, hogy ebből mi lesz, ott a CBS Star Trek: Discovery című, idén indult új sorozata, amire mindenképpen érdemes rálesni a rajongóknak.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Star Trek: Beyond SpockPoster)