Jump to content

A Perfect World becsukta a Torchlight stúdióját, de a Gigantic marad

2017. 11. 04. 21:05

Sajnos a Perfect World úgy döntött, hogy ideje pontot tenni a Torchlight játékokat készítő Runic Games stúdió történetének végére, viszont „valami új” is készülőben van a Gigantic MOBA-án túl a csapatnál.

A kínai bázisú free-to-play kiadó, a Perfect World Entertainment bejelentette, hogy bezárja azt a stúdióját, amely ezidáig a Runic Games fejlesztőcsapatának otthonául szolgált. Szerencsére ez nem jelenti a stúdió által csak júniusban megjelentetett Gigantic nevezetű MOBA végét. A Perfect World elmondása szerint, a játék fejlesztését tovább folytatják és a novemberre beígért frissítés is úton van.

Egy a Gamasutra-nak adott interjúban a Perfect World megerősítette: A Gigantic továbbra is elérhető lesz a platformjaikon és a Runic Games is a Perfect World Entertainment portfoliójának része marad.

A stúdió neve eredetileg a Torchlight akció-RPG stílusú játékukkal vált ismerté 2009-ben, amit később a Torchlight 2 követett 2012-ben. A Prefect World még 2010-ben vásárolta meg a cég javát, de úgy néz ki, hogy a második rész után ők már nem akarnak Torchlight 3-at.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)