Jump to content

MR stúdiót nyit a Microsoft

2017. 10. 27. 10:24

A Mixed Reality Academy és Mixed Capture Studios a tanulás és az alkotás helyéül szolgál majd a vegyes valóság után érdeklődők számára.

A Microsoft nem viccelt, amikor elkötelezte magát a vegyes valóság (MR) mellett és ezt készek újra és újra bebizonyítani.  Most így az ünnepek közeledtével a cég egy egész stúdiót nyit ahol az emberek mindenféle minőségi és kreatív MR tartalmakat hozhatnak létre, de ez nem minden. A San Francisco-i Microsoft Reactor két vegyes valósággal foglalkozó kezdeményezésnek is az otthonául fog szolgálni. Az egyik a Mixed Reality Capture Studios, ahol kreatív ügynökségek és alkalmazásfejlesztők férhetnek majd hozzá vegyes valóság tartalmak széles választékához, beleértve azt a több ezer anyagot amit a stúdió az elmúlt hét évben gyűjtött össze. A másik a Mixed Reality Academy, ahol pedig azt tanulhatják majd meg az érdeklődők, hogy miként hozhatnak létre saját MR tartalmakat.

Zenészek, tornászok, színészek és még állatok is segédkeztek a Microsoftnak a kreatív tartalmak létrehozásához szolgáló formátum kifejlesztésében. A Mixed Reality Academy kurzusok és workshopok széles választékát kínálja majd, elsősorban azok számára, akik már egyébként is a kreatív iparágban mozognak.

(Forrás: Microsoft Kép forrása: Microsoft)