Jump to content

Jövőre jön a Microsoft Office 2019

2017. 09. 28. 10:44

A Microsoft Office következő számítógépekre tervezett kiadása már nincs is olyan messze. A cég tervei szerint már 2018-ban kiadni a 2019-es számozással ellátott csomagot.

A Microsoft bejelentette az Office 2019-et, ami valamikor a következő év második felében fog napvilágot látni. Au előzetesekre már 2018. közepén számítani lehet a szokásos alkalmazásokkal: World, Excel, Powerpoint stb.

 A cég a héten tartott Ignite konferencián a felhő rendszereket helyezte mondanivalójának középpontjába, de arról is szó eset, hogy rájöttek nem minden felhasználó kész a teljes váltásra. Így aztán úgy döntöttek, hogy a Microsoft az Office szoftver eme verziójánál azokra is terveznek, akik már teljes egészében a felhőben dolgoznak, meg azokra is, akik még nem érték el ezt a pontot.

Az Office 2019 persze hoz majd egy csomó újdonságot is, mint mondjuk néhány új formula és grafikon az Excelbe vagy épp vizuálisan és funkcionálisan felturbózott elemek a prezentációinkba. A Microsoft az elkövetkezendő néhány hónapban további információkat fog kiadni az Office 2019-el kapcsolatban.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Microsoft)