Jump to content

Gagyi lett az új Tomb Raider első posztere

2017. 09. 19. 20:50

Minden bizonnyal a rajongók fejét szerették volna elcsavarni az új Tomb Raider filmhez plakátot fabrikáló mesteremberek, de végül csak szerencsétlen főhősnő nyakát sikerült.

Picit kiakadtak a Tomb Raider rajongók a jövőre érkező új Tomb Raider film első poszterén, amiért nem is igazán tudjuk hibáztatni őket. Az hagyján, hogy egy kissé kicsavart testtartásban sikerült ábrázolni Larát, de még ráadásul zsiráfot is csináltak belőle.

Ezzel úgy alapból még nem is lenne annyira gond, ha ez egy természetfilm/paródia lenne, de ha ezt komolyan gondolták a fotóboltosok meg a marketingesek, akkor előre félünk, hogy milyen lesz a film. Félelemre pedig egyébként is akad ok, hiszen az eddigiektől eltérően, most Az Oscar nyertes Alicia Viaknder fogja játszani a Tomb Raider filmes rebootjának Lara Croft-ját, s bár kétség nem fér a színésznő tehetségéhez és alkalmaságához, de a rajongók szeszéje és a mostani poszterhez hasonló húzások kombinációja, már nem egy ígéretesnek tűnő filmet vágtak haza. Szerencsére, ahogy az alább látható, akadt aki inkább poénra vette a dolgot.

Hogy működni fog-e az új Tomb Raider, azt 2018. március 16-tól mindenki kiderítheti magának a mozikban.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)