Jump to content

Már megint kiszivárgott a Trónok harca következő része

2017. 08. 16. 14:19

Nagyon úgy áll a dolog, hogy a HBO-tól 1,5 TB adatott ellopó hackerek teljesen feleslegesen vesződtek fél évet a cég szervereivel, mert a Trónok harca epizódjait maguktól is ki tudják szivárogtatni a cég alkalmazottjai.

Nincs mit szépíteni, ez már nevetséges, ami a HBO háza táján megy. A legfrissebb hírek szerint a Spanyol HBO-nál történt emberi mulasztás állhat a legújabb szivárgás hátterében, aminek eredményeként HD minőségben vált elérhetővé az amúgy csak vasárnap esedékes 6. része a Trónok harca 7. évadjának.

Az Independent beszámolója alapján a HBO-nak nem elég a 6 millió dollárt követelő hackerek miatt aggódnia, mert a jelek szerint a saját emberei legalább ekkora kárt tudnak okozni.

Akárhogy is nézzük, a 6. rész már kikerült, s bármennyire is igyekeztek gyorsan eltüntetni az egyébként a HBO GO spanyol felületén kiszivárogtatott anyagot, ami egyszer a neten van, az már mindenkié. Pillanatok alatt felkerült a rész mindenhova, s bár a szakemberek dolgoznak a kárelhárításon, gyakorlatilag reménytelen küzdelmet folytatnak.

 

(Forrás: independent.co.uk Kép forrása: HBO)