Jump to content

Eddig több mint 1 Millió Arms kelt el világszerte, de a Mario Kart 8 Deluxe se panaszkodhat

2017. 07. 27. 10:23

A Nintendo néhány igazán jóstatisztikai  adattal jelentkezett be a június 30-al véget érő 3 hónapos periodusról. A Switch sikercímeit milliószámára vásárolják a játékosok.

A Nintendo frissen megosztott bevételi jelentése szerint a június 16-án kiadott Arms játékból eddig 1,18 millió darabot sikerült értékesíteni világszerte. Ez a milliócska június 30-ig jött össze, ami azt jelenti, hogy 14 nap, azaz 2 hét kellett csupán eme mérföldkő átszeléséhez.

Az Arms bombasiker lesz, ezt már rég tudtuk, de összeségében nézve csak egy újabb tétel a Switches sikertörténetek listáján. Például az áprilisban megjelent Mario Kart 8 Deluxe 3,54 millió eladott példánynál jár, miközben a The Legend of Zelda: Breath of the Wild is sikeresen hozzáadott 1,16 milliót az eddigi eredményeihez, amivel összesen 3,92 millió eladott példánnyal számolhat világszerte. A teljes Switches szoftverértékesítés 8,14 millió egységgel számolt a jelentés szerint. Ezek a számok magukban foglalják a különféle csomagokat és a digitális eladásokat egyaránt.

Ami pedig a hardveres részét illeti: A Nintendo jelentése szerint 1,97 millió Switch talált gazdára ebben az időszakban, amivel összeségében 4,7 milliót számol a cég a konzol március végi megjelenése óta. Közben szép csendben a 3DS-ből is sikerült eladni 950 000 darabot.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)