Jump to content

Nem szeretik az emberek az új Skype-ot

2017. 07. 17. 09:10

Az Android felhasználóknak már vagy egy hónapja kijött az új Skype kliens, de nem lett belőle lázongás, így a Microsoft joggal feltételezhette, hogy az iPhone felhasználónak se lesz vele különösebb gondja. Tévedtek.

Megzuhant a Skype értékelése. Egészen pontosan az iPhone felhasználók azok, akik nem igazán méltatják a Microsoft újratervezett beszélgető kliensét. 1 csillagra esett az alkalmazás értékelése az Apple alkalmazásboltjában.

Az új Skype leginkább úgy írható le, mintha egy Messengerbe öntött Snapchat lenne videótelefonálásra kihelyezve, mindezt vadonatúj köntösben. Ez idáig szépen is hangzik, csak hiába az új forma, meg a fényesen csillogó funkciók, gyakorlatilag csak negatív visszajelzések érkeztek.

Skype védelmében szoljón, hogy a közösségi média területén nehéz olyan újdonságot lerakni a felhasználók elé, amit aztán felhőtlenül fogadnak. A Twitter, a Facebook és a Tumblr is rendre ezzel a jelenséggel küzd, de a Skype most különösen megkapta a feketelevest. Kérdés, hogy ez csak a kezdeti elégedetlenkedés, vagy maradandó a dolog? Na és persze mit tudnak lépni erre a fejlesztők?

(Forrás: itmozaik.hu Kép forrása: Skype)