Jump to content

Mostantól környezetbarát szállítási opciót is kínál a Postmates

2017. 07. 02. 11:35

Még mindig saját járműre lesz szükséged, ha futár szeretnél lenni a Postmates vállalatnál, de ha San Franciscoban élsz, akkor az is egy megoldás, hogy bérelsz egyet a cég saját, környezetbarát elektromos kerékpárjaiból.

Az étel és ital futárszolgálatként ismert Postmates egy olyan új  e-bike-futár programot indított, amely nem terheli a környezetet káros anyagok kibocsátásával.  A vállalkozó szellemű futárok mostantól a személyes kiszállításhoz igénybe vehetik a cég 100%-ig környezetbarát elektromos kerékpárjainak egyikét. Jelenleg ez a program sajna csak két helyen él, de a Postmates később egész Amerikára szeretné kiterjeszteni és onnan már csak egy lépés, hogy az öreg kontinens futárszolgálatai is elirigyeljék a dolgot.

A San Franciscoban elérhető kerékpárok csupán csak 20-40 mérföldet képesek megtenni egy feltöltéssel, viszont cserébe elég olcsó. Mindössze havi 80 dollárba kerül a bérlése. Mellesleg minden kerékpár egy extra akkuval és egy csomagszállításra alkalmas táskával jár, amik ügye szintén kaporra jőhetnek.

Persze a Postmates a környezettudatosságon túl a szállító hálózatának kiterjesztését reméli az új szolgáltatásától. Mivel egy elektromos kerékpár mégiscsak gyorsabb, mint egy hagyományos, elviekben a fuvarozók is több kiszállítást tudnak vele teljesíteni ugyanannyi idő alatt, ami végsősoron több pénzt jelent.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Postmates)