Jump to content

Elindult a Steam Summer Sale 2017- Mutatjuk a mai kiemelt akciókat

2017. 06. 22. 21:07

Jaj nektek virtuális pénztárcák! Elindult a Steam nagy nyári videojáték kiárusítása, aminek egy igazi gamer se fog tudni ellenállni, meg persze mint minden évben, most is kaptunk egy kis minijátékot a Valve-től.

Minden évben nehezen indul a Steam nyári vásár. Az online áruház szerverei nehezen bírják az átlagon felüli megterhelést és úgy tűnik, hogy ezen az idén se sikerült sokat javítani. Mindenesetre ha kitartóan frissítgetünk, akkor az alábbi kiemelten akciós ajánlatokkal találhatjuk szembe magunkat a mai nap:

Ami pedig a minijátékot illeti: Summer Sale Stickers-eket kell gyűjtögetni különféle napi küldi teljesítésével. Az egyik annyiból áll, hogy kattintgassuk keresztül magunkat a Felfedezési Várólistán, egy másik meg arról szól, hogy leskelődjünk a barátaink tevékenysége után a Steam profiljukon, a harmadiknál meg a Steam preferenciáink megadásáról szól. Ezt a 3 küldetést napjában egyszer tudjuk megcsinálni a Summer Sale ideje alatt és matricákat kapunk értük. Ezek a matricák a gyűjtögetni való fajtából jönnek, ami azt jelenti, hogy egy nagy virtuális matricafüzetet is kapunk hozzájuk, ahova beragasztgathatjuk őket. Kellemes matricavadászatot kívánunk!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)