Jump to content

12 dollárért 534 dollár értékű terméket tartalmaz a Humble Software Bundle

2017. 06. 22. 20:17

Azt már megszoktuk, hogy a Humble Bundle  akciós mobil és videojáték csomagokkal, esetleg könyvekkel vagy zenékkel lep meg minket, de most valami mással készültek. Egy csomó hasznos szoftverrel dobnak meg minket rendkívül kedvező áron.

A Humble Software Bundle főként kép és zeneszerkesztő szoftvereket tartalmaz, de vegyük szépen sorra, hogy hogyan is épül fel a csomag.

A legalacsonyabb összeg amivel nevezhetünk, az most is 1 dollár, amiért a video és képmegosztó CloudApp platformhoz kapunk egy 6 hónapra szóló licenceszt. Ugyanezen dollárunkért a CloudApp mellé még megkapjuk a Soda PDF kreáló programját é egy 30 dollár értékű ajándékutalvány kódját, amit a MAGIX Music Maker alkalmazáson belül használhatunk fel. Eme három tétel mellé jön a szokásos 10%-os kupon ha új előfizetőként nevezünk be a Humble Monthly havidíjas szolgáltatására.

A következő lépcsőfok, ha kicsengetjük az átlagot (momentán 8,18 euró és egyre csak nő), amiért magunkhoz ragadhatjuk a Corel Photo Brush – AfterShot 3-at, a Corel Photo Brush – ParticleShop plug-in-t, a Corel Painter Essentials 5-öt és a mesterjelszavak létrehozásához kitalált Last Pass Prémium kiadását.

A legutolsó szint, ha 12 dollárt fizetünk ki a Humble Bundle szoftveres csomagjáért. Ezért cserébe 534 dollár értéket kapunk, ami a fentiek mellett a Panda Antivirus Pro egy éves licenceszét foglalja magában, amit nem egy, de rögtön 3 gépen is használhatunk. Megkapjuk még a Windscribe (egy éves VPN licence) és a Sound Forge Audio Stúdió 10 szoftverek kulcsait.

Néhány tétel ezek közül kifejezetten drága lenne más körülmények között. Például csak a Windscribe 90 dollárt kóstálná, így tényleg nem érdemes kihagyni ezt az ajánlatot, ha a csomag bármelyik terméke iránt is érdeklődünk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)