Jump to content

Trónok Harca 7. évad - Ügye nem felejtettük el, hogy mindjárt itt a tél?

2017. 06. 21. 20:35

Még csak most kezdődött el a nyár, de már nyakunkon is a tél. Már csak néhány hétre vagyunk minden idők legjobb HBO sorozatának a folytatásától. Július 17-től Trónok harca 7. évad.

 Megérkezett a Trónok harca legújabb előzetese, benne óriási sárkányokkal és falon túlról megállíthatatlanul felénk menetelő veszedelemmel. A HBO sikersorozatának 7. felvonása minden eddigieknél nagyobb csatákat ígér, pedig azokra aztán eddig se lehetett senkinek se panasza. Ami nem titok, hogy Danerys végre valahára átevickél azon a fránya Keskeny tengeren, amiből egy nagy csata biztos adott. A Hét Királyságot uraló megmaradt Lannisterek biztos nem arra készülnek, hogy önként és dalolva átadják a helyüket a Sárkányok Anyjának. Másrészt a trailer végén Sansa Stark ad nekünk pár mondatot, amin bőven el lehet majd rágódni a következő hetekben.

„When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives.”

Mire utalhatott ezzel Sansa kisasszony? Mi lesz Westeros sorsa? Sikerül összefogni sikerrel az egymásra acsarkodó feleknek a nagyobb, közös ellenséggel szemben vagy végül mindenkit felemészt a végtelen tél?

(Forrás: itmozaik.hu Kép forrása: HBO)