Jump to content

Hamarosan Messengeresebbek lesznek a Facebookos kommentek

2017. 03. 21. 18:38

Nem csak az alap Facebookon bevált ötletek vannak hatással a Messengerre, de ez fordítva is működik. Az egyes posztok alá kerülő bejegyzéseink nemsokára olyanok lesznek külsőre, mint a Messengeres beszélgetéseink.

A Facebook folyamatosan fejleszt, hogy fenntartsa az emberek érdeklődését. Az új funkciók időről-időre felhasználók egy kisebb csoportjához jutnak el. Így tesztelték anno az új hírfolyam bejegyzéseket, videókat és még a jó ég tudja mi mindent. Ami nem igazán lett eddig még megpiszkálva, az a komment szekció. Most a jelek szerint ez került sorra, hogy picit megújuljon, de ez a megújulás már valahonnan ismerős lesz, méghozzá a Facebook Messengeres chatablakból.

A kommentek kinézetén egy évtizede nem változtatott a Facebook, szóval érthető, hogy valami bevált, kipróbált dologgal jönnek elő, amit már látott és megszokott a világ. Az új dizájn a szem számára könnyebben emészthető vizuális formába csomagolja az információkat, másrészt a buborékos megoldás több helyet vesz el a képernyőből. Mindenesetre, ha a tesztek során felhasználók ezt a fajta kivitelezést vonzóbbnak találják az eddig megszokott formánál, akkor hamarosan mindannyian buborékolni fogunk a posztok alá.

(Forrás: buzzfeed.com Kép forrása: buzzfeed.com)