Jump to content

Újabb távozások a Twitternél

2017. 02. 08. 14:17

Egy elég ronda év van a Twitter mögött és nem úgy állnak a dolgok, mintha javulna a helyzet. Még csak éppen belekezdtünk ebbe az évbe és már két fontos vezető távozik is a cégtől.

A TechCrunch forrásai szerint Jeffrey Siminoff még ennek a hónap végén távozik a Twittertől. Nem ez az első, hogy mostanában valaki vezető körökből lép le a cégtől. Legutóbb Renee Atwood, a vállalat korábbi HR vezetője érezte úgy, hogy ideje másik meló után nézni. Az Engadget megkeresésére a cég szóvivője úgy nyilatkozott, hogy Atwood személyes okok miatt távozik a cégtől, míg a TechCrunch forrásai szerin Siminoff ugyancsak ezzel az indokkal távozik. Persze valahol minden személyes, nem igaz?

Az előző évek leépítései, aztán a cég állítólagos eladásáról szóló hírek, miközben sorra távoznak a fontos pozíciókból az emberek.. nem a legjobb jelek. A Twitter eddig is komolyan küzdött, hogy valahogy jövedelmezővé tegye a működését, most pedig még azzal is meg kell birkóznia, hogy elkezdje pótolni a fontos posztokról távozó tapasztalt szakembereit. Igaz, talán pont ez lesz a megoldás kulcsa és a vérfrissítés még jót is tehet a cégnek.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: pixabay.com)