Jump to content

Felvilágosító oldalt indított a Pornhub

2017. 02. 03. 11:42

Tartós szerelem, intimitás, biztonságos sex, fel nem tett kérdésekre adott rendkívül kimerítő és informatív válaszok – ilyen és ehhez hasonló témákkal vár minket a Pronhub Sexual Wellness Center.

Ki mondta, hogy a tanulás nem lehet élvezetes és izgalmas? A Pornhub egy egészen új megközelítéssel próbálkozik, hogy felkeltse az emberek figyelmét és vágyait a szexualitásuk felfedezése vagy épp határainak kitolása iránt. A felnőtt tartalmak iparában neves oldal egy külön felvilágosító projektbe vágott bele, de nem egészen úgy ahogy arra a pajkosabb fantáziával megáldott olvasóink gondolnának.

A Sexaul Wellness Center célja informálni és felelősségteljes tanácsokkal ellátni az érdeklődőket egészen szélesre tárt témakörben. Például az oldalra látogató kíváncsiskodók a leszbikusok legnépszerűbb erotikus pozícióival ismerkedhetnek meg, de olvashatunk itt a konszenzusról vagy akár intim higiéniáról és szexuális betegségekről. Az izgalmas témák mellett Dr. Laurie Betito klinikai pszichológus hetente leül a nézőkkel és megválaszolja feltett kérdéseiket, hogy semmi se maradjon tabu.

(Forrás: thenextweb.com Kép forrása: pixabay.com)