Jump to content

Japán megkapja a Final Fantasy XIV inspirálta sorozatát

2017. 01. 30. 21:32

Ha azt mondjuk, hogy élőszereplős Final Fantasy TV dráma, akkor valószínűleg valami Game of Thrones szerű dolgot képzelnénk el elsőre. Sajnos nem ilyenről van szó.

A Final Fantasy XIV: Daddy of Light egy hamarosan induló japán TV dráma, középpontjában egy kapcsolattal apa és fia között, akik a népszerű MMO-t játsszák, írja a Kotaku. Az egész egy sorozat blog poszton alapul, amit japán gamer hozott össze, aki együtt játszik FFXIV-t a 60 éves apjával.

Így már mindjárt érthető, hogy miért mondtam, hogy nem az lesz a dologból, amire elsőre következtetnénk. Ettől persze még valamelyest érintett a FFXIV, de csak annyira mintha mondjuk az Amerikai Faterban Roger Pokémon Go-zna. Ettől még lehet egy igen érdekes sorozat a dologból, pláne ha kitudják domborítani, hogy milyen hatással lehet egy online világon belüli élet a valóságban megélt apa-fia kapcsolat alakulására. Két teljesen különböző generáció tagjairól beszélünk, akiket lehet, hogy pont egy olyan játékban eltöltött idő hoz közelebb egymáshoz, amilyeneket általában az ellenkezőjével vádolnak.

(Forrás: kotaku.com Kép forrása: kotaku.com)