Jump to content

Japánban már most jól teljesít a Nintendo Switch

2017. 01. 27. 15:29

A Nintendo Switch megjelenése még messze, de a japán közönség már jó előre elkapkodta a nekik szánt előrendelésben kapható készülékek 80%-át.

A Nintendo korábban azt mondta, hogy március végéig 2 millió egységet terveznek leszállítani az új Switch konzolból. Ez a világ egészére szóló mennyiség, s bár nincs adatunk arról, hogy pontosan mennyi eszközt szántak ebből az egyes nagyobb régióknak, de azt már legalább tudjuk, hogy a Japán előrendelések alapján jól megy a biznisz. A Media Create analízise szerint Japánban előrendelhető raktárkészlet 80%-át már értékesítették is. A cég által közzétett adatok szerint az ország online viszonteladóinak oldalain elfogyott az előrendelhető Nintendo Switch.

Kérdés a Nintendo becsülte ennyire alá a japán fogyasztók érdeklődését vagy eleve az volt a cél, hogy hiánycikk legyen, Elvégre ez egyáltalán nem rossz reklám, hogy már most elkapkodták. Most még az se kizárt, hogy a Nintendo az adatok fényében tovább növeli majd az előrendelhető készletet. Mindenesetre legyünk résen, ha Switch előrendelést tervezgetünk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)