Jump to content

Hatalmas leárazást tart az Amazon december 30-án

2016. 12. 29. 15:21

Az Amazon legújabb ötlete az emberek megvadítására az úgynevezett Digital Day, amely akció kereteiben játékok, alkalmazások, zenék és filmek várnak minket rendkívül kedvező áron.

Mondhatjuk, hogy az Amazon Prime Day csak egy ügyes fogás volt, hogy a cég kisöpörje polcairól a lassan fogyó termékeket, de azt senki se kérdőjelezheti meg, hogy siker volt. Most pedig az internet egyik legnagyobb kereskedője arra készül, hogy ugyan ilyen sikeres akciót tartson egyetlen egy napba sűrítve, de csak a digitális tartalmakra nézve. Keleti idő szerint december 30-án hajnali 3-kor kezdődik meg a Digital Day leárazása. Akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatunk meg e-könyveket filmeket, appokat és egyéb digitális portékákat.

Fontos, hogy az akció csak 24 órán át tart és figyelmesnek kell lennünk vásárláskor, mert sok termék kódjának felhasználása régióhoz kötött és néhány országban nem használható. Igazából az akció logikus lépés az Amazontól. Azok, akik valami kütyüt vettek vagy kaptak karácsonyra, azok most valószínűleg valami szoftvert is szeretnének hozzá. Itt a remek lehetőség.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)