Jump to content

PSVR-on landoltak a Jaunt 360 fokos videói

2016. 12. 28. 09:12

Emlékszünk még a startupra, amely virtuális földkörüli utazása invitált minket az év elején? A Jaunt ismét hallat magáról egy frissen megjelent appal és PSVR debütálással.

A Jaunt szépen kivirágzott mióta legutoljára ránéztünk. Több mint 150 videóhoz férhetünk hozzá az oldalon, köztük olyan díjnyertes alkotásokhoz, mint például az alább látható Invasion, a CBS JPL Mars 2020, a Shaq Qoes to Cuba és még sorolhatnánk.

A cég már saját applikációt is piacra dobott, mely minden fontos VR platformon elérhető (PSVR, iOS, Android, Gear VR, Google Daydream, Oculus Rift, HTC Vive). Ez egy csomó hozzáférési lehetőséget jelent rengeteg embernek, hogy bekapcsolódjon a 360 fokos videók forgolódásába és a virtuális valóság élményének felfedezésébe a Jaunt segítségével. Maguk a tartalmak a mai főbb böngészőkből is megtekinthetőek, ha kíváncsiak vagyunk rájuk, de higgyük el egy VR headsetből nézve az igaziak.

A Sony nemrég jelentette be a YouTube 360 fokos videóinak támogatását. A cég tényleg rajta van, hogy minél több tartalomhoz férhessenek hozzá a hedsetjüket megvásárló játékosok.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)