Jump to content

Egy magyar ügynökségé az idei év legkreatívabb SAP húzása

2016. 12. 13. 15:30

Netlife. Egy olyan cégről beszélünk, amely már több, mint 10 éve a legújabb technikákat alkalmazva segíti az ügyfeleit. Jelenleg fő profilját az SAP Fiori Implementation, CRM és a UX Design jelenti. Korábban olyan cégeknek csináltak teljesen személyre szabott vállalatirányítási rendszereket, mint a MOL, Vodafone, E-on, G4S, Gazprom, Nestlé, Unilever, P&G, MÁV, IBM, T-Systems.

A napokban az ügynökség jelentős fejlesztésen esett át, mert a hónap elején megduplázódott a csapatlétszám, és a céljuk minél kreatívabb ötletekkel és megvalósításokkal a köztudatba kerülni. Itt a "köztudat" szó egy kicsit másként értelmezendő, mert nem az átlagembert szeretnék megszólítani, hanem az informatikában napi szinten tevékenykedőket.

Így került a fejlesztési listára az adventi naptár, ami a tetszetős design és lélekmelengető hangulat mellett nem titkoltan egy hiánypótló news-feed szeretne lenni az SAP Fiori világában (legalábbis erre az egy hónapra). Játékos formában napról-napra feltárulnak az utóbbi hetek legfrissebb SAP szakmai hírei, december 24-én pedig egy meglepetés várja az aznap kattintókat.

A lényeg persze a blogbejegyzésben van: "lélekcukorka". Azaz a napi munkában jól esik egy kicsit gyerekké válni, és napról napra várni, hogy kinyíljanak az újabb ablakok. Ráadásul ha a naptárat böngésszük, akkor a főnök sem szólhat be, hogy mit játszadozunk, mert mi csak továbbképezzük magunkat SAP területen.

Ötletgazda:    Bartha Levente
Programozó:     Tóth Dávid
Design:     Birta Tibor
Ügynökség:     Netlife

(Forrás: netlife.hu Kép forrása: netlife.hu)