Jump to content

Boldog Új Évet Kíván az IT Mozaik szerkesztősége

2016. 12. 31. 23:59

Az IT Mozaik szerkesztősége ezúton kíván Boldog Új Évet minden Kedves Olvasónknak. Szeretnénk megköszönni az egész éves figyelmet és támogatást. Jó voltál 2016, de ideje elköszönni.

Az IT Mozaik csapata az idén is fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy olvasói számára elhozza az informatika világának legújabb és legérdekesebb híreit. 2016 a virtuális valóság „bemutatkozó” éve volt, de a java még csak eztán jön. Láttunk számos érdekes technológiai és tudományos újdonságot megszületni és egy tucat rossz akkumulátort odakapni. Újabb 1200 cikkel lettünk gazdagabbak, így már összességében több ezer érdekes olvasnivalóval a hátunk mögött vágunk neki az új évnek .

A 2017-es év is várhatóan rengeteg érdekes újdonságot tartogat majd számunkra. Ha minden a tervek szerint megy, akkor a következő évben folytatódik az IoT és a virtuális valóság kibontakozása, akárcsak az elektromos autók expanziója, amelyet egy európai EV töltő hálóztat kiépülése fog segíteni. A következő évek nagy kérdése, hogy milyen hatással lesz az emberiségre az automatizálás fejlődése és elterjedése? Okostelefon, okosotthon, okosautó, okos már minden csak mi ne butuljunk el. Egyre több és intelligensebb kütyüvel vesszük körül magunkat. Már a telefonjainkon is ott csücsülnek a mesterséges intelligenciák, miközben egyre több munkát végeznek helyettünk robotok. Ezeknek a változásoknak a társadalomformáló szerepét vétek lenne alábecsülni. Egy nagyon izgalmas időszaknak nézünk elébe, de előtte tegyünk pontot ennek az évnek a végére.

Viszlát 2016, helló 2017!

Az IT Mozaik szerkesztősége minden kedves olvasónknak egészségben és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván!

(Forrás: itmozaik.hu Kép forrása: pixabay.com)