Jump to content

Google Earth a virtuális valóságban? Lenyűgöző!

2016. 11. 17. 18:00

Szeretnénk bejárni az egész világot és egyik érdekes helyről a másikra ugrani pillanatok alatt miközben el se hagyjuk a szobánk biztonságát? Akkor Google Earth és virtuális valóság.

A Google Earth programot folyamatosan tökéletesítik a fejlesztők már egy jó évtizede. s bár eddig is lenyűgöző eredményeket értek el a programmal, de most egy igazán nagy dobbantáshoz érkeztek. A Google Earth mától elérhető a virtuális valóságban.

Közel 170 millió négyzetmérföld vár felfedezésre és mi döntjük el, hogy hogyan akarjuk bejárni. Ha mégse tudnánk, mert bőség zavara, akkor sem kell kétségbe esni. A Google segítőkészen beépített több túraprogramot is. Legyen szó a Grand Canyon vagy a római romok meglátogatásáról, biztosra vehetjük, hogy semmiről se fogunk lemaradni.

Az alap kiadás már el is érhető a Steam rendszerében. Mindössze egy kompatibilis HTC Vive fejesre lesz szükségünk és indulat a felfedezés. A Google Earth később több platformra is várható, például a Google DayDream fejesre, valamikor a következő év elején.

(Forrás: blog.google Kép forrása: blog.google)