Jump to content

Már Obama is a lángra kapó okostelefonokon viccelődik

2016. 10. 22. 11:00

Nem csak a Halloween partik vagy a bizarr játékmodok számára lett kihagyhatatlan téma a Note 7 botrány, de már az amerikai elnök is a Samsung kárára poénkodik.

 

Bár Barack Obama nem nevezte nevén a Samsung gyártót vagy annak okostelefonját, de beszédében egy cégre és annak lángra kapó telefonjára utalt, amiről nehéz nem napjaink egyik legnagyobb port kavart tech-drámájára asszociálni.

A Samsung vállalat egyetlen korábbi terméke se kapott még ennyire negatív médiavisszhangot. Gyakorlatilag az egész internet a cég kárán szórakozik és még messze nem úgy néz ki mintha le akarna csengni a dolog.

Korábban egy GTA 5 játékmod cserélte le a játékban megtalálható tapadós bomba textúráját egy Note 7-re. Ezt a Samsung nem igazán értékelte, viszont mindent megtettek, hogy a lehetőségekhez mérten eltüntessék az internetről. Nos, az amerikai elnök beszédével valószínűleg nehezebb dolguk lesz, ha egyáltalán megpróbálják. A beszéd ide vágó részlete gyakorlatilag vírusként terjed a neten. Alább meg is leshetjük.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: sammobile.com)