Jump to content

Mi lesz veled Twitter?

2016. 10. 09. 11:00

Már több mint egy hónapja bánatosan csiripelnek azok a kis kék madarak. Még mindig nem derült ki, hogy eladó-e a Twitter és ha igen, akkor ki venné meg?

Bizonytalan a Twitter sorsa. A cég szeretne döntést hozni a hónap végére a cég eladására vonatkozóan, de közben a potenciális vásárlók meg egyre csak fogynak. Eredetileg játékban gondolták az Apple, a Disney, a Google és a Salsforce vállalatokat. Erre az Apple a füle botját se mozdította és a Disney meg a Google se tőri magát a kis kék madár megszerzéséért. Mi maradt akkor? A Salesforce logikusan hangzik. Évek ota használják a Twitter adatait az elemzéseikhez. Számukra értékes lehet a pénzügyi problémákkal küzdő mikroblog rendszer. A kérdés csak az, hogy mennyire? A Twitter azért még mindig az egyike a legnépszerűbb közösségi hálóknak. Ráadásul folyamatosan fejlesztik és még rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik a rendszerben.

Momentán a Twitter és a Salesforce is cáfol minden az adás-vétellel kapcsolatosan kiszivárgott információt, így kár is találgatni. Hónap végére legkésőbb mindenre fény fog derülni.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: pixabay.com)