Jump to content

10 éves lett a South Park World of Warcraft-os része

2016. 10. 04. 21:00

Már egy évtizede, hogy Cartman és tárasai összefogtak, hogy legyőzzék a Világok Harcának univerzumát rettegésbe taszító überkockát.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy South Park rész. Egy South Park rész a World of Warcraftról, aminek már 10 éve. Aki teheti, az még most üljön oda a géphez és nézze meg tizedszer is az évforduló alkalmából az ikonikus Make Love, Not Warcraft című epizódot (például itt a hivatalo oldalon), a többieknek pedig jöjjön egy kis spoiler.

A történet szerint Azeroth vidékén nagy veszedelem ütötte fel a fejét.  Egy játékos olyan erőre tett szert, melyre senkinek sem szabadott volna. Egy játékos, akinek zabolátlan erejével még a játék adminjai se tudtak mit kezdeni, de ezt az erőt sajnos rossz, dicstelen célra, más kisebb szintű játékosok megsemmisítésére használta. Már csak egy dolog segítetett: Cartman és a beteg terve, hogy kimenjenek az erődbe vaddisznókat kaszabolni.

A srácok megunták, hogy a szupermagas szintű játékos halomra kaszabolja őket kedvenc MMORPG játékukban, de tudták, hogy legyőzni csak akkor van esélyük, ha feltűnés mentesen felfejlődhetnek. Na és ez lett a malacok veszte. Egészen pontosan 65 340 285 malacé, ha hihetünk Cartman előzetes kalkulációinak, ami szerint a nemes vadak elpusztítását 7 hét 5 nap 13 óra és 20 perc alatt valósították meg napi 3 óra alvás mellett. Ezzel a srácok sikeresen be is bizonyították a játék fejlesztőinek, hogy nekik sincs életük, így aztán rájuk bízták az ezer igazságnak kardját, a mindent eldöntő végső összecsapáshoz nélkülözhetetlen fegyvert. Mondani se kell, hogy mi lett a történet vége, de menet közben számtalan olyan szófordulattal lett gazdagabb a WoW közössége, melyeket a mai napig előszeretettel idéznek fel a sorozat és a játék rajongói egyaránt.

Boldog évfordulót!

(Forrás: gamerguru.hu Kép forrása: youtube.com)