Jump to content

Nem volt vevő PewDiePie ISIS-es poénjára a Twitter

2016. 09. 01. 12:00

A minap ideiglenesen felfüggesztésre került a népszerű Youtube sztár, PewDiePie Twitter fiókja, hála egy kis rosszul elsült ISIS-es viccelődésnek.

„Én ezt poénból csináltam tegnap” magyarázza YouTube videóban PewDiePie, aki csak azokat a Twitter felhasználókat szerette volna kicsit ugratni, akik státuszszimbólumként viselik a Twitteres verifikációért járó emblémácskát.

Felix Kjellberg nem különösebben szívleli ezt az egész hitelesítési mizériáját a Twitternek és ez ellen való tüntetésként poénból kitweetelte, hogy ő és JackSepticEye csatlakoztak a terrorista szervezethez. Ezzel az volt a céljuk, hogy elveszítsék a verifikációt, ami össze is jött, sőt a Twitternél arra is gondolhattak, hogy a fiókot feltörték, ugyanis következő lépésként felfüggesztették PewDiePie profilját.

Az alábbi videó jól átadja a YouTube sztár szemszögéből, hogyan is zajlottak a dolgok és az is biztos, hogy a téma megkapta a figyelmet, amit szeretett volna kivívni neki. Azóta a dolgok helyreálltak és PewDiePie is visszanyerte az irányítást a fiókja felett. Vajon megérte?

(Forrás: engadget.com Kép forrása: youtube.com)