Jump to content

2TB-os iCloud tárhelyet kínál az Apple

2016. 08. 31. 14:00

Az Apple tovább bővíti iCloud szolgáltatását egy 2TB-os csomaggal, ami havi 20 dollárért garantáltan megszabadít minket a „tárhely megtelt” üzenetektől.

Még most gyorsba, a soron következő szeptemberi Apple esemény előtt frissítette az ICloud szolgáltatás csomagjainak árlistáját az Apple. Momentán az új 2TB-os csomag az amerikai felhasználóknak érhető el havi 20 dolláros díj ellenében. Akik ezt a csomagot válasszák azoknak már egészen biztosan nem kell majd aggódni amiatt, hogy elférnek-e a képeik és a videóik az iCloud-on.

Persze, ha nekünk nem kell ekkora tárhely és egy kisebbel is beérjük kevesebbért, akkor továbbra is elérhetőek az iCloud szolgáltatáshoz olcsóbb csomagok. Például 1 dollárért kapunk 50GB tárhelyet, ami az átlag felhasználónak elég is. Hogy mennyibe is fog fájni a 2TB-os opció azt az Apple honlapján is megnézhetjük.

Az iCloud szolgáltatás iPhone, iPad, iPod touch, Mac, vagy PC platformokról érhető el és választhatunk az 50GB-os, a 200GB-os, a 1TB-os vagy a 2TB-os csomagok közül.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: pixabay.com)