Jump to content

A Google Allo matricacsomagjai egyszerre furcsák és csodálatosak

2016. 08. 21. 10:00

Hamarosan kikerül a Google féle legújabb üzenetküldő alkalmazás, az Allo. Az új programhoz pedig új matricacsomagok is dukálnak, méghozzá nem is akármilyenek.

Az Android Police volt olyan szerencsés és vethetett néhány pillantást arra, hogy mit is remélhetünk a Google következő üzenetküldő alkalmazásától, az Allotól. Kiderült, hogy a program egy sereg új matricacsomagot is magában rejt, amikkel kedvünkre kidekorálhatjuk majd a másokkal folytatott beszélgetésinket.

Az új matricák között van néhány igazi, hogy is mondjam… kuriózum. Például gondoltál már rá, hogy milyen jó lenne valakinek egy a saját mellbimbóit simogató bikát küldeni? Nem? Hát még én sem, de az Allo matricacsomagjait összeállító szakemberek ennyire piszkosul előrelátóak, hogy még az ilyen momentán rendkívül extrémnek tűnő igényekre is felkészítik a programjukat.

Az új matricák már kint élnek vadon az Allo teszt verziójában. Még nem biztos, hogy végül az új csomagok közül mi éli majd meg a live verziót és melyiket vágják ki végül a programból, de reméljük, hogy maradni fog néhány ilyen meglepő meglepetés, amivel elszórakozhatunk.

(Forrás: androidpolice.com Kép forrása: androidpolice.com)