Jump to content

Lehúzza az Xbox Fitness redőnyét a Microsoft Studios

2016. 06. 29. 12:00

Az Xbox Fitness otthoni edzésprogramot biztosított megbízható konzolunk és a Microsoft Kinect segítségével már 2013 óta. Ennek most vége lesz.

A Microsoft Studios bejelentette, hogy a konzol vezérelt edzésnek 2017. június elsején vége lesz, azaz utána már nem fektetnek több energiát abba, hogy naponta új tornagyakorlatokat állítsanak össze. Úgy tűnik a cég számot vetett és az Xbox Fitness nem éri már meg a belefektetett energiát számukra.

Kár, mert az elképzelés nagyon ígéretesnek tűnt 2 és fél évvel ezelőtt, hogy egy kicsit megmozgassák a konzoltulajdonosokat. A Microsoft is bízott benne, hogy hírségek edzésprogramjaival és a letölthető edzéstervekkel fenntudja tartani az érdeklődést annyira, hogy megérje a dolog, de a realitás azt mutatja, túl sok erőforrást von el a napi szintű frissítés fenntartása.

Mától kezdve a felhasználók nem tudnak új tartalmakat vásárolni a programhoz és decemberre le fog kerülni a „ Free with Gold” címke is a program neve mellől. Jövő ilyenkor pedig végleg búcsút inthetünk az Xbox Fitness-nek.

 
(Forrás: engadget.com)