Jump to content

Az Infuse segít megtalálni a legjobb, legfrissebb műsorokat

2016. 05. 23. 10:00

A „mit is nézzek ma este” kérdésen gyötrődök dilemmázását az Apple TV és iOS kompatibilis Infuse applikáció legújabb funkciói egykettőre rövidre zárják.

Média oldalak és set-top-boksz szoftver gyártok már számtalan dolgot kipróbáltak, hogy segítsenek eldönteni a nagy „mit nézzünk” kérdést. A FireCore csapatának megvan a saját maga elképzelése, ami egy Infuse névre keresztelt applikációként manifesztálódott. Ez a szoftver kapott most egy hatalmas frissítést (Infuse 4.2) Apple TV és iOS kütyükhöz, hogy a régi jól bevált könyvtáras-listás tálalási móddal segítse a kiválasztási folyamatunkat. Az egyetlen szignifikáns különbség a régi módszerhez képest, hogy intelligens szűröket használnak, amik automatikusan variálják a listázást azok a szempontok alapján, amiket mi kiválasztottunk. Például ha a legújabb, de gyerekeknek szánt sorozatokra szeretnénk rákeresni az csak néhány kattintás.

Az intelligens szűrős keresés és egyéb apróbb újdonságok mellett a szoftver képes a különböző eszközeink között szinkronizálni, így biztos nem felejtjük el továbbnézni, ha valahol találtunk valami érdekeset. Annak ellenére tehát, hogy a verziószám kisebb frissítést sugall, valójában egy jelentősebb változtatásokat jelentő csomagról van szó, amire feltétlen érdemes ránéznünk.

(Forrás: engadget.com)