Jump to content

A Microsoft le fog állni a Windows 10-re frissítés erőltetésével

2016. 05. 09. 13:00

Még pár hónapunk van hátra, hogy éljünk a Microsoft ajánlatával és ingyenesen Windows 10-re frissítsük korábbi Windows verzióinkat.

119 dollár lesz egy Windows 10 upgrade július 29-től. Eddig és nem tovább fog kérlelni minket kedves üzeneteivel a Microsoft programja, hogy frissítsük már öreg Windows rendszerünket valami szebbre, újabbra és talán megkockáztathatjuk, hogy jobbra. Ahogy azonban július 29-től fizetőssé válik a frissítés és megszűnik az ajánlat, úgy egyúttal értelemszerűen eltűnnek az üzenetek is. Ennek valószínűleg rengetegen örülni fognak, akik már megunták a Microsoft kissé agresszívra sikerült, de mint utóbb kiderült jó szándékú noszogatását.

Amennyiben Windows 7 vagy Windows 8.1 van az eszközeinken és szeretnénk ingyenesen Windows 10-re fejleszteni, úgy ne feledjük, hogy már alig két hónapunk áll rendelkezésre élni ezzel a lehetőséggel. A Microsoft azért várhatóan július 29. után is megtalál majd minket egy-két Windows 10-re való frissítésre ösztönző reklámmal, de sokkal kevésbé agresszívan, mint azt most tapasztalhatjuk.

(Forrás: engadget.com)