Jump to content

A Spotify megmondja ki lennél a Game of Thrones sorozatból

2016. 04. 25. 13:00

Ma hajnalban elstartolt a Trónok harca 6. évada. Ennek apropóján a HBO és a Spotify egy különleges meglepetéssel kedveskedik a zene és a sorozat szerelmeseinek.

Biztos találkoztunk már a Facebookon valamilyen megmondom ki vagy a miből applikációval, ami valamilyen (általában nem túl következetes) felindulásból összepárosít minket, mondjuk például egy Trónok harca karakterrel. A HBO és a Spotify úgy döntött, hogy csinálnak ők is egy ilyen szolgáltatást nyújtó oldalt, így mostantól megtudhatjuk, kik lennénk mi, a Trónok harcából a zenehallgatási szokásaink alapján. Két lehetőségünk van (legalábbis az oldal használatára): Az egyik, hogy a Spotify fiókunkkal bejelentkezünk és összekötjük a szolgáltatással, ami mindent szépen elvégez helyettünk és már meg is tudhatjuk, hogy kik vagyunk, ha eddig kétségeink lettek volna. A másik „fájdalmasabb” lehetőség, hogy néhány lépésen végigkattintgatva adunk némi ízelítőt a zenefogyasztási szokásainkról a program számára és ezt követően készül el az eredmény.

Egyébként a HBO nem csak ezzel kedveskedett nekünk. A 6 évad első része ingyenesen megtekinthető, magyar felirattal a hbogo.hu oldalon. Jó szórakozást kívánunk.  

(Forrás: spotify-gameofthrones.com)