Jump to content

Májusban leállítják a Yahoo Games oldalait

2016. 03. 16. 12:00

A Yahoo Games sokak számára az a hely ahol az első online játékélményüket megszerezték, de mint a randira vitt rózsákat végül a Flash játékokat is utolérte a szavatosáig idő.

A Flash játékokkal együtt pedig a Yahoo Games-nek is mennie kell. Már 2014 óta gyilkolja a cég a régi játékokat az oldalról, így mondhatni a tragikus végkifejlett régóta a küszöbön áll, nem ért senkit se meglepetésként. Mégis nosztalgiával és némi szomorúsággal tölthet el minket a gondolat, hogy az idő vasfogának végül a Yahoo Games is áldozatául esik. 2016 május 13. lesz a nap, amikor végleg búcsút kell vennünk az idejét tisztességgel kiszolgált oldalaktól. Eddig van ideje mindenkinek, aki régi emlékeit szeretné feleleveníteni, hogy ellátogasson a Yahoo Games weboldalára.

Azoknak, pedig akik még mindig rendszeresen játszanak az oldalon található játékokkal, illetve vásároltak tartalmakat érdemes beszélniük a játékok kiadóival. A Yahoo kérte a kiadókat, hogy legyen tervük a leállás előtt arra nézve, hogy hogyan folytatják, és mit kezdenek a vásárló játékosokkal, de ez kiadónként eltérő lehet.

(Forrás: engadget.com)