Jump to content

Tervezd meg a nyaralásod egy egyszerű Google kereséssel

2016. 03. 11. 10:00

A Nagy G ismét a kedvünkre tesz. A Google kereső legújabb funkciója lehetővé teszi, hogy a teljes nyaralásunkat (repülőjegy, szállás, útvonal) megszervezzük egyetlen keresés alapján.

Soha nem volt még olyan egyszerű megtervezni a nyaralásunkat és elintézni a szükséges foglalásokat, mint a Google új ’Destinations’ funkciójával. Ahogyan az alábbi videó is prezentálja, nincs más dolgunk, mint megadni hová is szeretnénk utazni. Ezután néhány egyszerű szűrési paraméter megadásával (mikor, mennyiért, hányan, hogyan, stb.) könnyedén személyre szabhatjuk az utazásunkat. A szűrési paramétereknek megfelelően a keresési eredmények dinamikusan változnak, így végül csak a számunkra tökéletesen megfelelő végeredmény marad. Megtervezhetjük azt is, hogy milyen érdekességeket, látványosságokat szeretnénk megtekinteni, majd hogy hol is szeretnénk megszállni.

A folyamat végére egy részletes komplett tervünk lesz és a foglalásokat is elintézhetjük. Egy ilyen tervezés egyébként akár heteket is igénybe vehet mi meg elintéztük egyetlen kereséssel a telefonunkon körülbelül két percben. Mit is mondhatnánk? Köszönjük Google!

(Forrás: engadget.com)