Jump to content

Elérhető a Microsoft Office 2016 publikus előnézete

2015. 05. 05. 14:00

Az Office 2016-ot még ugyan csiszolgatják és polírozzák a redmondi műhelyben, ám a Microsoft már is szeretné megmutatni, mire jutottak. Megérkezett a legfrissebb Office csomag publikus előnézete.

Minden bizonnyal már találkoztál a Windows 10 Technical Preview korábbi összeállításaiban néhány az Office 2016-ból szökött alkalmazással, melyet IT szakemberként vagy fejlesztőként rajtad kívül sokan kipróbáltak.

A mai naptól mindenki számára adott a lehetőség, hogy idejekorán bepillantson a csomag újdonságaiba és visszajelzéseivel segítse a cég munkáját. Az Office 2016-ba már az univerzális alkalmazások is beletartoznak.

Ennek értelmében a tesztelők hozzáférést kapnak a OneDrive csatolmányokban az Outlookban, valós időben szerkeszthetnek közösen dokumentumokat illetve megismerkedhetnek az appok új, átalakított eszközkészletével, melyek állítólag nagyban megkönnyítik majd a munkát.

Különösen az Excel esett át komoly beavatkozásokon, mely új táblázat- ás grafikontípusokkal érkezik az egyetlen kattintással elérhető előrejelzések és még sok más, vadonatúj analízist szolgáló eszköz mellett.

Szeretnéd kipróbálni a teljes csomagot még az őszi indulás előtt? Ha nem vagy az Office 365-re feliratkozva akkor sem kell csüggedned, a tesztverzió mindenki számára elérhető ezen a linken.

Forrás és fotó: engdaget.com

Írta: Ambróz Nóra