Jump to content

A Google naptárát az életed szervezi majd

2015. 05. 05. 12:00

A Google mindent elkövet, hogy okosabb applikációkkal szolgálja ki közönségét, mely erőfeszítések részeként a mai napon felvásárolta a kivételesen intelligens naptár alkalmazással rendelkező Timeful kezdeményezést.

A Timeful legnagyobb sikere egy olyan rendszer létrehozása volt, mely képes az életed aktuális eseményei szerint szervezni és egy naptárban összefoglalni a hétre tervezett tevékenységeidet. A naptár elkészítése során a már fix programok és személyes prioritásaidat sem hagyja ki az app a számításból.

Például közölheted az alkalmazással, hogy mennyi időt szoktál edzéssel tölteni, milyen sűrűn szeretnél kondizni járni és ez milyen prioritással rendelkezik az egyes napjaidon. Ezt követően a heti menetrended szerint az applikáció beilleszti a programodba az edzéstervet.

A Google azt reméli, hogy ezt a technológiát a Calendar/Naptár alkalmazásukban is felhasználhatják, sőt helyet találnak neki az Inbox és még sok más területen is, így ne légy meglepődve, ha a cég alkalmazásai a jövőben jobban igazodnak mindennapos teendőidhez, mint eddig.

Forrás és fotó: engdaget.com

Írta: Ambróz Nóra